Александра Белошевић позната је јавности из серија "Клан", "Игра судбине", "Три мушкарца и тетка", а недавно је одржана и премијера илма "Последњи стрелац" у ком је она први пут добила прилику да глуми у дугометражном филму.

Александра је привукла велику пажњу јавности својим талентом, изгледом и харизмом, а многи су се запитали да ли је она срећно заљубљена и испуњена на том пољу.

Фото: АТА имагес

 

 

Глумица је за "Новости" у емисији "Бинџ" открила да је у браку са колегом ког је упознала током студирања у Новом Саду.

- Тачно се сећам тренутка када сам га упознала. Сад кад погледам, не знам да ли је у том тренутку то била заљубљеност или је то била та прва искра кад те неко привуче. Помислила сам: "Јао ко је овај нови? Нисмо га до сада виђали". Видела сам да је он тада гледао нешто на календару, нешто је посматрао и сећам се врло добро да сам тада изашла на терасу и да је он дошао и рекао: "Здраво ја сам Марко". Тада сам помислила да чим је пришао први да то значи да ме приметио - присетила се Александра у емисији "Бинџ".

Остатак приче можете погледати у видеу испод, а целу емисију на нашем Јутјуб каналу.

Из недеље у недељу у подкасту "БИНЏ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...