Прошло је четрнаест година од премијере филма "Монтевидео, Бог те видео", а поред чувеног тандема, Моше и Тиркета, једна од најзапаженијих улога била је и улога малог Станоја коју је тумачио глумац Предраг Васић.

Пеђа је рођен у Гњилану на Косову и Метохији, а после НАТО бомбардовања СР Југославије, заједно са породицом се преселио у Београд.

Фото: В.Данилов

 

 

Млади и талентовани глумац сада је гостовао у седмој епизоди подкаста "БИНЏ" компаније Новости у ком је открио бројне непознате и занимљиве детаље о свом одрастању и животу на КиМ.

- Мислим да је данас Косово и Метохија постало тренд. Ми шетамо у мајицама "Косово је Србија" и бусамо се у груди, а многи не знају нашу историју и нису били доле. Бусају се без обзира на све, започео је причу Пеђа у подкасту "БИНЏ".

Како је Пеђа Васић причао о Косову и Метохији погледајте у видеу испод, као и на нашој Јутјуб платформи:

Из недеље у недељу у подкасту "БИНЏ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот и интими, а цео интервју са глумцем Предрагом Васићем погледајте кликом на линк (ОВДЕ).

<a data-cke-saved-href="https://www.novosti.rs/c/planeta/svet/1344142/osvajaci-putin-zapretio-sta-desiti-ako-americka-vojska-pojavi-ukrajini?utm_source=nportal&utm_medium=nportal-single&utm_campaign=nportal-dve-vesti" href="https://www.novosti.rs/c/planeta/svet/1344142/osvajaci-putin-zapretio-sta-desiti-ako-americka-vojska-pojavi-ukrajini?utm_source=nportal&utm_medium=nportal-single&utm_campaign=nportal-dve-vesti" target="_blank" class="news-item title=" &quot;ТО="" СУ="" ОСВАЈАЧИ!&quot;="" Путин="" запретио="" -="" Шта="" ће="" се="" десити="" ако="" америчка="" војска="" појави="" у="" Украјини"="" style="margin: 0px 0px 20px; box-sizing: border-box; color: rgb(233, 29, 30); text-decoration-line: none; display: flex; align-items: flex-start; padding: 0px; border-bottom: none; flex: 0 0 calc(50% - 7.5px); width: calc(50% - 7.5px);">