Како сазнаје "Блиц", он је пред тужилаштвом говорио о свом сину, какав је био за живота и придружио се кривичном гоњењу осумњичених.

Отац убијеног Стефана Савића испричао је у свом исказу у Тужилаштву да је Стефан био студент четврте године Економског факултета, те и да се кретао у друштву студената фармације и стоматологије. Имао је девојку, није имао финансијских проблема.

Према речима Ненада Савића, његов син се, када се прикључио ММА репрезентацији, зарекао да на улици неће примењивати борилачке вештине да не би каљао грб репрезентације.

- Отац убијеног Стефана је указао да је његов син био више пута државни првак и освојио је бронзу на светском првенству у ММА у новембру прошле године. Учествовао је у формирању фондације која је помагала Ромима - каже извор "Блица" упознат са случајем.

Говорећи о осумњиченима за смрт свог сина Ненад Савић је навео да зна да је у мају 2021. године имао физички сукоб са више младића меду којима су били окривљени.

Отац се придружио кривичном гоњењу окривљених и истакао имовинско правни захтев, који ће определити накнадно.

Огласио се адвокат породице Савић

Подсетимо, након саслушања огласио се Денис Куртовић, адвокат породице Савић.

- Ово је догађај који је потресао ширу јавност, желимо да искажемо да је данас Више јавно тужилаштво у Београду ступило у контакт са породицом Стефана Савића, као и то да је отпочела истрага. Породица осумњиченог је контактирала породицу Савић, том приликом су остварили контакт што буди наду да ће довести до предаје осумњичених - рекао је Куртовић.

Куртовић је рекао у име породице Савић да су захвални Стефану Марковићу који је покушао да спаси живот Савића и тада задобио тешке телесне повреде опасне по живот.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".