- Не могу да сакријем срећу. Ми смо се једно време крили и било је јако тешко и стресно. Ја не могу за јавност да откријем колико смо ми заиста заједно. Ја нисам глупа жена да бих у етар стављала неке ствари и показивала свог партнера да нисам сигурна у то после свега што ми се десило. Много сам опрезна и једино кад сам сигурна 100 посто у нешто ја то објавим. Моја публика заслужује да буде срећна и да мало буде упућена у мој живот - рекла је је једном приликом певачица.

- Приоритет је да деци буде добро и мени је срећа моје деце најбитнија. Ја пазим на њихова осећања веома, они су у осетљивим годинама. Ја њима не могу да приређујем неке стресове. Мислим да треба да се нађе пут како да се деси приђе и право време. Треба да се деци објасни да мама и тата нису могли заједно. Стварно ценим породичне вредности и деца су ми на првом месту.

Тања је открила како је упознала свог садашњег дечка, па се осврнула на гласине о свадби.

ФОТО: Принтскрин /tanja_savic_private

 

- Пилот је и 11 година је млађи. Свака част за то што је успео овако неку жену да освоји која је прошла све што је прошла. Ја не могу да падам на не знам какве приче и лепоту, моћ и новац ме не занима. Оно на шта ја падам су само емоције и то неко шесто чуло које нас води, ми га сви имамо и треба да користимо. Мене је само занимало како он размишља и да не користи алкохол или неке недозвољене супстанце. Ми смо се упознали у авиону, он је возио мене и моју екипу. Сачекао нас је на једном делу за приватне летове. Ја сам се бојала како ћу да издржим све то. Седела сам позади, мој менаџер је седео исто позади. То је мали авион за приватне летове, тако да сам могла да га лепо видим, сви смо били ту. Летели смо за Чикаго. После је тек кренуло неко дописивање - испричала је Тања у емисији "Премијера викенд специјал".

- То што је млађи значи да је слађи. Препознала сам у њему неку озбиљност, није клинац. Не сметају ми године никако. Некад се осећам као да сам ја млађа од њега, ја много тога учим од њега. Ја нисам добила прстен, то није овај прстен. Нисам верена, то није истина. То смо се ми шалили. Овај прстен је мени драг, али није веренички. Нисам луда да се тако брзо удам, можда некад и буде. Ја бих волела још деце да имам. Само да смо ми живи и здрави и да све буде како треба и даће Бог све што треба да нам да. Мени је најважније да су моја деца срећна.

- Њему не смета моја популарност, види да ја волим свој посао и хвала Богу да могу све то да осетим да ме неко искрено и од срца подржава и воли - закључила је Тања Савић.

БОНУС ВИДЕО: