Астролошкиња Јулија Лифанова открила је зашто ће нас баш сада астролошке прилике, од веза до каријере, приморати да се бавимо питањима која су везана за нашу прошлост.

20. марта наступила је пролећна равнодневица или солстициј, када је Сунце зашло у први степен Овна и почела је такозвана астролошка Нова година. Важно је да се Чвор будућности сада налази у овом истом знаку, који је повезан са развојем у животу сваке особе. Рецимо да сте последњих месеци дуго чекали развој свог живота, мислец́и да се ништа неће променити...

Фото: Профимедиа

 

 

Будите уверени да ће се до 22. априла десити све замисливо и незамисливо, јер Сунце у Овну са Чвором будућности ће вас приморати да буквално ускочите у нову стварност!

Ипак, постоји мало изобличење које квари целу слику: 20. марта и Меркур улази у своју ретроградну петљу, која почиње на 15 степени Овна. То значи цео период помрачења од 25. марта до 8. априла, као и док Сунце не напусти знак Овна, 20. априла.

Каква ће "изобличења" донети Меркурова петља у априлу?
 
Упркос чињеници да ће нас универзум све гурнути у нове реалности везане за односе, посао и друге важне аспекте живота, Меркур ће „успорити“ тај процес. 

Добра вест је да Меркур никада не успорава ствари осим ако није апсолутно неопходно. То значи да сваки подухват који предузмете захтева од вас да се вратите и боље припремите терен за ову нову стварност. На пример, ако сте позвани на посао, мораћете да прођете кроз период додатних преговора, прикупљања докумената итд.

Фото: Профимедиа

 

 

Зашто ће ретроградни Меркур успорити развој живота?

Помрачење 8. априла у Овну је везано за журбу, када ће се многе ситуације десити брзо и без много прорачуна.

Једина трезвена карика у овом периоду дивље журбе биће Меркур, који ће вас, у виду људи или обавеза из прошлости, подсећати на неке ствари које сте заборавили.

Стога, будите сигурни, ако сте 20. марта почели да схватате да ће неки споразуми или процеси морати да се преправе, онда заиста треба да обратите пажњу на ово. У супротном, нећете добити напредак у будућности.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: