Ovo pitanje stvorilo je temelj polemike i među astrolozima koji su se naposletku ujedinili u jednom stavu.

Znak u horoskopu govori samo i isključivo to da su na dan vašeg rođenja planete bile baš u Lavu, recimo, ali osim toga ništa više.

Foto: Profimedia

 

 

Vi i još milijardu ljudi širom sveta ovog su horoskopskog znaka i sasvim je nemoguće da baš svi imaju isti mentalni sklop, na isti način funkcionišu, razmišljaju i na kraju krajeva žive.

Sve ovo navedeno, astrolozi tvrde, da definiše zapravo podznak, on je vaš jedinstveni matični broj u astrološkoj karti. Stepen znaka koji se podiže na horizontu je nešto što će vas uvek razlikovati od ostalih.

Podznak u horoskopu određuje kvalitet vašeg života, to kakvog zdravlja ćete biti, hoćete li biti motivisani, temperamentni, isto tako od njega zavisi u koje kuće če se ostali znakovi u horoskopu smestiti i gde će se naći te planete, što dalje govori o vašem životu, lepim i manje lepim stvarima, gubicima i dobicima.

Taj znak u usponu, to je ono što vas karakteriše i po čemu ste prepoznatljivi.

Foto: Profimedia

 

 

Zahvaljujući tome se razlikuju dve bliznakinje, koje su rođene na isti dan ali ne i u isti minut. 

Zbog horoskopskog podznaka jedna među njima će želeti bogato da se uda, dok će druga ganjati karijeru. Isto tako može da se dogodi da jedna ima problema s plodnošću, a da druga bude zdrava i ima troje dece.  

Jasno je svima da na pitanje šta je važnije horoskopski znak ili podznak treba odgovoriti pod B.

Stoga ubuduće kada čitate horoskope obratite pažnju na podznak, a znak zanemarite, tako vam bar savetuju profesionalci.

BONUS VIDEO: