Многи учесници одушевили су Србију својим знањем, а има оних који привуку пажњу лапсусима или несвакидашњим изјавама на телевизији. О домаћину емисије, Јовану Мемедовићу такође се неретко спекулише, а након једне епизоде љубитељи квиза су га оптужили да је прекршио првило популарне игре.

Неки су коментарисали да је Мемедовић помагао такмичарки да изабрере тачан одговор.

Фото: РТС принтскрин/квиз Потера

 

 

На снимку који је освануо на друштвеним мрежама заиста се види како се између водитеља и такмичарке води извесна невербална комуникација.

- Блазар је врста а) јакне; б) галаксије; в) медузе? - гласило је питање на које такмичарка по сопственом признању није дала одговор.

Слична сцена поновила се након другог питања. Док је збуњена такмичарка Дргана размишљала чиме је све то Сезан сматрао да треба представљати природу, водитељ јој је најпре нешто рекао, а онда опет прстом јасно указао на дугмиће.

Да ли јој је дао упуства како да притисне било који тастер и настави игру или је жени откривао тачне одговоре на постављена питања, остаје да се види. Но, гледаоце је овакво понашање заиста наљутило.

Такође, једном су коментарисали да је једном такмичару климањем главе ставио до знања да је одговор на који се намерачио тачан.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: