- Морам да кажем да се утисци после победе још нису слегли, све је свеже, а телефон ми непрестано звони. Мислим да су ми се јавили сви људи које сам у животу упознала. Свима су утисци веома позитивни - рекла је Сања Павловић за РТС.

Професорка књижевности присећа се да се поздравила са победом када је остала сама, очи у очи са Жарком.

- Имала сам срећу или несрећу да играм прва, а онда су један по један саиграчи испадали. Како се све то дешавало, ја сам се некако помирила са судбином, али на крају је испало добро - истиче победница Потере.

Као љубитељка квизова, Сања је учествовала у многим, али је Потера њен први квиз на телевизији. Пошто има искуства са квизовима, није се нешто посебно припремала.

Фото: Инстаграм принтскрин/potera_adrenalin

 

- Надала сам се победи, али нисам знала шта да очекујем. Знала сам да знам доста, али и да ће ми бити потребна срећа. Некако се све поклопило - наводи професорка књижевности.

У последњој игри, односно бежању од трагача, каже да се само усредсредила да одговара на питања и да није бројала колико тачно корака је побегла од Жарка.

Додаје и да јој је жао што нема више жена које учествују у квизовима:

- То је велика штета. Не видим ко је направио то да је квиз мушки спорт, посебно ако се узме у обзир академски успех у ком су жене чак и успешније.

- Само стисните зубе и дођите - поручила је свим женама.

(РТС)