Мина Наумовић је водитељу подрарила другог наследника, а Огњен није крио ни у једном тренутку узбуђење. Чак је открио који су страхови и открио да се његова вољена супруга врло брзо прилагодила новој животној улози. Они су сад на Инстаграму открили како изгледају родитељска јутра.  

"Моја векна хлеба", написао је Огњен у опису фотографије на којој се види како сина држи у наручју.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ognjenamidzic

 

Мина је у току јучерашњег дана поделила топли тренутак из њиховог дома. На фотографији се видело како Огњенов старији син из првог брака, Матија којег је добио са Данијелом Димитровском ужива у присуству млађег брата.  

Подсећања ради, Огњен је недавно за "Блиц" открио како се осећа након што се Мина породила и подарила му још једног сина.

- Када су важне ствари у питању, деца, ја увек имам страхове. Само је важно да је здрав и да све буде океј. Мина је другачији тип, она је лафчина. Све подноси лако, брзо се сналази. Она ми прави лакоћу у животу и то је савршено - који није крио узбуђење због тога што ће Матија упознати млађег брата. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ognjenamidzic

 

- Једва чекам да Матија упозна млађег брата, мислим да и он једва чека. Природа је чудо, мислим да ће бити посебно чим се виде.

БОНУС ВИДЕО: