Mina Naumović je voditelju podrarila drugog naslednika, a Ognjen nije krio ni u jednom trenutku uzbuđenje. Čak je otkrio koji su strahovi i otkrio da se njegova voljena supruga vrlo brzo prilagodila novoj životnoj ulozi. Oni su sad na Instagramu otkrili kako izgledaju roditeljska jutra.  

"Moja vekna hleba", napisao je Ognjen u opisu fotografije na kojoj se vidi kako sina drži u naručju.

Foto: Printskrin/Instagram/ognjenamidzic

 

Mina je u toku jučerašnjeg dana podelila topli trenutak iz njihovog doma. Na fotografiji se videlo kako Ognjenov stariji sin iz prvog braka, Matija kojeg je dobio sa Danijelom Dimitrovskom uživa u prisustvu mlađeg brata.  

Podsećanja radi, Ognjen je nedavno za "Blic" otkrio kako se oseća nakon što se Mina porodila i podarila mu još jednog sina.

- Kada su važne stvari u pitanju, deca, ja uvek imam strahove. Samo je važno da je zdrav i da sve bude okej. Mina je drugačiji tip, ona je lafčina. Sve podnosi lako, brzo se snalazi. Ona mi pravi lakoću u životu i to je savršeno - koji nije krio uzbuđenje zbog toga što će Matija upoznati mlađeg brata. 

Foto: Printskrin/Instagram/ognjenamidzic

 

- Jedva čekam da Matija upozna mlađeg brata, mislim da i on jedva čeka. Priroda je čudo, mislim da će biti posebno čim se vide.

BONUS VIDEO: