Ватрена стихија недавно је прогутала луксузну вилу супермодела Каре Делевињ у Лос Анђелесу, док је она била у Лондону. Ова драматична ситуација дубоко је погодила манекенку, а њени родитељи Пандора и Чарлс су за стране медије открили узрок пожара. Отац манекенке је истакао да је дошло до проблема с електро инсталацијама, које су измакле контроли због снажног ветра, док је мајка истакла колико је њиховој кћерки вила значила.

Фото: Профимедиа

 

 

Карина вила од 6.650 квадратних стопа је букнула у пламен 15. марта око 4 сата ујутру. Ватра је захватила једну просторију па проширила на поткровље, доводећи до урушавања крова. Пожар је трајао око два сата, а један ватрогасац и један пролазник су задобили повреде услед дима.
 

 

 

Карина мајка, Пандора, је истакла колико је вила значила њеној кћерки. Вила је била центар Кариног живота, место које је она уредила и сматрала својим домом. Након овог трагичног догађаја, наследницима није нимало лако, јер је вила представљала њихову сигурност и удобност.

- Настао је проблем с електро инсталацијама, а тамо је изузетно ветровито... - кратко је изустио он, на шта се његова супруга надовезала речима како им наследници сад није нимало лако, јер је ту кућу сматрала својим домом.

- Ту јој је било све. Она ју је подигла, уредила, цео њен живот био је ту... - изјавила је потом Пандора.