Једном приликом догодило се то да су обе биле у вези са истим дечком: 

- Је л' морам да одговорим са да или не, или могу да објасним? Едита је моја рођака... Она је била са тим дечком, раскинули су. Ја нисам знала да је то био њен дечко - рекла је Луна, нагласивши да јој није јасно откуд то питање, пошто за ту "ситуацију" знају свега три-четири њој блиске особе - рекла је Луна својевремено у "Амиџи шоу".

- Ја сам рекла да нећу то да коментаришем. Све је океј са нама, људи. Нећу да коментаришем приватни живот, ни због чега. Не постоји никакав разлог... Супер је, све је океј. Нема никаквих проблема. Не знам шта је Анабела рекла, мислим да није ништа другачије... Ја више нећу свој приватни живот да износим у јавност - рекла је Едита.

 

 

Едита је поткачила Луну због тога што је била разлог за развод Слобе и Кије Коцкар.

- Ето, у једном ријалитију девојка за себе говори да је дама, а у стању је да сруши нечији брак, породицу и достојанство, а такви џентлмени мужеви који се представљају као верни својим женама, а раде супротно, е то је свет у ком се сличан сличном радује. Ја сам поштена и часна жена и зато ме желудац заболи кад видим то - рекла је Едита тада на рачун Луне и Слобе и наставила:

- Изнервирам се чим помислим на то. Она каже да се заљубила, драго ми је. Девојка је очигледно заљубљиве природе, то не могу да оспорим, али то васпитање полази из куће. Треба нека граница да се зна. Постоје мушкарци који умеју да заштите своју породицу и они који је упропасте. Нека иде, нека буде са овом и оном, али буди довољно моралан онда и пред људима заштити своју жену која је провела живот са тобом - рекла је тада Едита за домаће медије.

 

(Телеграф)

 

БОНУС ВИДЕО: