Почео је Васкршњи пост, певачица ће наредних 40 постити само на води, односно на трпези ће имати воће и поврће: 

- Наредних 40 дана пост на води, воће и поврће у сваком облику и ништа осим тога. Ко жели нека честита, јер ми је карактер за храну, рекла бих слаб - написала је она.

После ове, Сека је поставила фотографију још једног оброка: 

- Животе, горак ли си! Мало се шалим, мало и не… наредних 40 дана би требало да изађем у пре…ку, ако будем само ово јела - истакла је певачица.

Певачица је решила да на крај сарадње стави тачку са Станиславом Зекићем који је годинама био њен арт директор и креатор бренда који је основала. 

Станислав је на друштвеним мрежама одмах поделио следећу поруку:

- Драги пријатељи, Желим да поделим са вама важну вест - након дивне две године проведене као арт директор Секе Алексић и бренда Сецонд Скин 555, донео сам одлуку да се повучем са ове позиције. Ове две године биле су испуњене изазовима, али и незаборавним искуствима. Захвалан сам Секи Алексић и тиму њеног бренда на прилици да направим један бренд и допринесем развоју постојећег. Током овог периода, имао сам прилику да радим на инспиративним пројектима и упознам невероватне људе. Поносан сам на све што смо постигли заједно, и радујем се што ћу носити те вредности са собом у будућност. Ово није крај, већ само ново поглавље у мом професионалном путовању. Радујем се новим изазовима и могућностима које ће ми будућност донети. Настављам да радим напорно како бих постигао нове успехе, а сигуран сам да ће моји будући кораци бити инспирисани лекцијама које сам научио током времена проведеног са Секом Алексић. Надам се да ћемо се некада поново срести на том путу. Хвала вам свима на подршци иако није увек било лако, а пре свега Секи Алексић и њеној породици што су ме прихватили и дали потпуну слободу. Станислав.

 

БОНУС ВИДЕО: