Зорана, мајка кошаркаша Милоша Теодосића, раније је причала да је срећна због синовљевих успеха. Због њега је, како је нагласила, оставила Ваљево и запоставила личну каријеру.

- У Ваљеву смо живели до 2000, најпре су у Београд због ФМП-а дошли супруг Мићо и Миша, били су код стрица на Бановом брду. Мићо је завршио Шумарски факултет, па је волео да му буде близу. Две године је прошло док нисмо дошли и Јован и ја, говорила је Зорана.

Фото: Н. Параушић

 

 

- Добили смо карте од господина Драгана Тодорића. То вређање, ужас... Али није то била група навијача него појединци који су нам генерација или старији од нас. Не знам како сам то преживела и од тада више не идем на утакмице. Милош је припремљен, психички јак и делује да га не дотиче. Ћути целе године и када има паузу, тада сабира утиске и из њега изађу коментари, рекла је Зорана, а тата се надовезао:

- Разумем тај навијачки однос, љубав према клубу, али да из све снаге вичу “убиј Милоша”?! То је ван памети. Отац малог Ђекића је изашао, човек није могао више то да слуша. Двојица су кренула на Милоша, и ту је Владан Тегелтија (новинар СОС канала) доста помогао и спречио да дође до инцидента, додао је тада Мићо.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: