Незаборавно издање "Најслабије карике" имали смо прилику да гледамо синоћ! Оборен је рекорд и било је напето до самог краја.

Најновија епизода квиза "Најслабија карика" држала нас је на ивици столица. Како је и сам водитељ Никола Којо приметио, "једна озбиљна коцкарска екипа" оборила је синоћ рекорд и банкирала готово милион динара - прецизније 911.000.

Ову суму кући је понео двадесетчетворогодишњи Немања Маровић, новопечени "милионер" из Руме.

Фото: ТВ Прва принтскрин/Најслабија карика

 

 

Да екипа такмичара који су се синоћ надметали за титулу најјаче карике обећава, било је јасно већ у првој рунди, када су без иједног нетачног одговора стигли до максималне суме од 500.000 динара. Чињеница да нико од њих није направио грешку, знатно им је отежала одлуку о томе кога ће изгласати као најслабијег међу најјачима.

Ипак, одлучили су се да студио напусти саиграч који је нешто дуже размишљао пре него што је одговорио на постављено питање.

У наредним рундама такмичари су наставили у "коцкарском расположењу" покушавајући да поново дођу до максималне суме. За то су поново имали шансе у претпоследњој рунди у којој се освојени износ множи са три.

Фото: ТВ Прва принтскрин/Најслабија карика

 

 

Наиме, добро познато лице српских квизова, професорка Љиљана Радуловић Димитров и Немања Маровић успели су да и у овој рунди достигну низ од девет тачних одговора потребан за освајање суме од пола милиона, али их је храброст на самом крају напустила па смо већ на 100.000 чули - "банка".

Остао је жал за милион и по код такмичара, али и водитеља и свих који су гледали квиз.

Фото: ТВ Прва принтскрин/Најслабија карика

 

Ни финална рунда није била ништа мање напета. Љиљана и Немања били су изједначени из питања у питање и тако дошли до чувених "пенала". 

На самом крају пресудила је концентрација, када је због пада исте госпођа Љиљана направила лапсус, те на питање који пигмент недостаје људима са албинизмом уместо меланин, одговорила са мелатонин.

Тимски дух ове такмичарске екипе још једном је дошао до изражаја, када су Љиљана и Немања аплаудирали и честитали једно другом на изванредној игри.

БОНУС ВИДЕО: