Као најупечатљивији моменат прве сезоне новог издања квиза "Најслабија карика" остаће упамћена епизода у којој је након 22 тачна и ниједног нетачног одговора као најслабија карика из игре избачен Владимир Крнач.

Тактичко избацивање наљутило је водитеља, а потом и поделило целу Србију. Владимир је, пак, имао само једну скромну жељу, да отпутује у Египат. Та жеља му се управо данас остварује.

Фото: Инстаграм Принтскрин/prvatelevizija

 

Иако веома добро познат љубитељима квизова, Владимир Крнач највећу пажњу публике у Србији привукао је пролетос, након незаборавног учешћа у квизу "Најслабија карика". Показавши феноменално знање, али и скромност, врло брзо је придобио симпатије свих гледалаца, али његови саиграчи имали су мало другачије планове. Користећи се тактиком, коју правила овог квиза дозвољавају, одлучили су да повећају своје шансу за победу, тако што ће Владимира изгласати као најслабију карику. Уседила је жустра полемика у јавности на ову тему, а цела прича инспирисала је Прву ТВ да испуни животну жељу Владимиру и пошаље га на путовање у Египат.

Фото: ТВ Прва принтскрин/Најслабија карика

 

 

Посебан утисак оставила је такође и реакција коју је на ову ситуацију има водитељ квиза. Он је тада Владимиру поручио:

- Владимире, са 22 тачна одговора вечерас и ниједним нетачним, Ви сте морални победник. Ви сте пример младим људима како треба да се ради и учи, шта значи суштинско образовање, а шта значи формално. Нажалост, Ваше колеге су рекле да сте Ви најслабија карика, а мене је срамота што то морам да Вам саопштим. Довиђења. Свака част.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".