Vatrena stihija nedavno je progutala luksuznu vilu supermodela Kare Delevinj u Los Anđelesu, dok je ona bila u Londonu. Ova dramatična situacija duboko je pogodila manekenku, a njeni roditelji Pandora i Čarls su za strane medije otkrili uzrok požara. Otac manekenke je istakao da je došlo do problema s elektro instalacijama, koje su izmakle kontroli zbog snažnog vetra, dok je majka istakla koliko je njihovoj kćerki vila značila.

Foto: Profimedia

 

 

Karina vila od 6.650 kvadratnih stopa je buknula u plamen 15. marta oko 4 sata ujutru. Vatra je zahvatila jednu prostoriju pa proširila na potkrovlje, dovodeći do urušavanja krova. Požar je trajao oko dva sata, a jedan vatrogasac i jedan prolaznik su zadobili povrede usled dima.
 

 

 

Karina majka, Pandora, je istakla koliko je vila značila njenoj kćerki. Vila je bila centar Karinog života, mesto koje je ona uredila i smatrala svojim domom. Nakon ovog tragičnog događaja, naslednicima nije nimalo lako, jer je vila predstavljala njihovu sigurnost i udobnost.

- Nastao je problem s elektro instalacijama, a tamo je izuzetno vetrovito... - kratko je izustio on, na šta se njegova supruga nadovezala rečima kako im naslednici sad nije nimalo lako, jer je tu kuću smatrala svojim domom.

- Tu joj je bilo sve. Ona ju je podigla, uredila, ceo njen život bio je tu... - izjavila je potom Pandora.