Певач Бане Мојићевић иза себе има брак и двоје деце, сина Радоша и ћерку Машу.

Бане је сада открио у каквом је односу са Милицом, признао је да имају договор, а онда је проговорио и о пословним плановима.

На самом почетку, певач је нагласио да је његов однос са бившом више формалан и да је тако са обе стране.

- У суштини је то више формално, онолико колико се може са обе стране. Искрено, нисам нешто пресрећан тим односом, функционише некако - рекао нам је певач, који је додао да он и његова бивша супруга имају договор након развода да увек, када су у могућности, да се појављују заједно због деце - како за рођендан, тако и за остала славља.

Фото: АТА имагес

 

 

- То је већ договор одавно да то кад год смо у могућности да будемо заједно. Ја се не кајем што сам ставио тачку на брак, треба изаћи из приче кад нешто није добро и када нешто не функционише - рекао је певач и признао да му нова љубав није на помолу.

- Ни у плану, ни у најави, ни у мислима. Ко преживи таква "пријатна искуства" емоционална, он тако размишља - казао је певач.

Фото: АТА имагес

 

 

На пословном плану све му иде како треба.

- Посао све како треба, много боље од љубави. Припремамо нове песме, кренућемо у неком тренутку да снимамо, нови албум следеће године надам се. О концерту ћу размишљати кад будем имао промоцију албума, идемо редом. Прво песме, промоција па ћемо да организујемо нешто веће - закључио је певач.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: