Ниада Бешлагић прославила се учешћем у "Звездама Гранда" давне 2014. године, након чега се повукла из медија и посветила породичном животу.

Тада није ни сањала да ће пред њом бити најтежа битка, битка за живот. Ипак, Наида је успела недавно да победи карцином, а сада, како и сама каже, сваког тренутка слави живот.

Бешлагићева је сада себи остварила велику жељу и отпутовала у Медину одакле се огласила на друштвеним мрежама.

- Први дан у Медини - поручила је певачица не скидајући осмех са лица, а потом објавила неколико фотографија из Саудијске Арабије које су изазвале лавину коментара на друштвеним мрежама.

"Најежила сам се од твојих објава", "Благо твоме срцу и души", "Предивно", "Хиџаб ти дивно стоји", само су неки од коменатар певачициних пратилаца.

Подсетимо, Наида је недавно оголила душу за Гранд и до детаља описала своју борбу са карциномом који јој је дијагностикофан прошле године.

- Имала сам предосећај да нешто није у реду, као да ме је Бог спремио на тај шок. У моменту сазнања са мном су били мој супруг и његова сестра – присетила се певачица, а потом открила шта јој је давало најтежу снагу, али и који тренутак никада неће заборавити.

- Волела сам да разговарам са људима који воде исте битке. Јако ми је значило када могу да чујем и видим позитиван пример и позитиван исход целе борбе. То ми је давало снагу. Шишање моје дуге косе, најтеже ми је то пало јер у том моменту се осећате беспомоћно и као да вам неко присилно трга из живота све оно што се ви - испричала је Наида за "Гранд".

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: