Ова вест изненадила је многе, јер су Мелина и Харис важили за један од најскладнијих парова на домаћој јавној сцени.

У почетку њихове љубави, многи су им због разлике у годинама између њих, која износи чак три деценије, предвиђали брз крај, а њихов разлаз се пак десио када су већ сви мислили да је њихова љубав победила све предрасуде.

Фото: АТА имагес

 

 

Сама љубавна прича овог пара била је врло необично, па је Мелина Џиновића упознала наводно док је чекала свог дечка који је Харисов имењак, писао је "Бањалукаин".

Љубав је планула 2002. године када је Мелина била на трећој години студија, а судбоносни сусрет догодио се у Сарајеву. До њиховог следећег сусрета дошло је сасвим случајно, када је он Харис заказан наступ у Загребу, почели су да се дописују и мало-помало се зближавали, а онда је певач Мелину позвао да му буде гошћа у Паризу.

- Моја породица није ни стигла да реагује јер сам ја то одлучила преко ноћи. То никада није била тема разговора јер сам ја побегла. Отишла сам за Париз код Харија и никада се више нисам вратила кући - испричала је Мелина Џиновић у једном интервјуу.

Она се вратила кући када је била већ у поодмаклој трудноћи, а породица је за њену везу сазнала из медија.

 

Фото: Н. Фифић

 

 

- Ми смо се враћали из Француске и пролазили кроз Загреб када је Мелина била у поодмаклој трудноћи. Сели смо и попричали, све је било океј, једино што је њен тата пожелео црног вина, па га је жена шутала испод стола и говорила му: “Немој више”, а он на то каже: “Што, кад је вино к’о боровница?” - испричао је Џиновић својевремено.

Иако су у почетку били сумњичави према новом зету, Мелинини родитељи убрзо су прихватили певача као рођеног сина.

- Они су се одмах “заљубили” у њега. Сваки родитељ који види да му је дете срећно с неким не може ту особу да гледате кроз било коју другу призму. Дошли смо до тога да више воле њега него мене. Понекад ми то мало и засмета, али Хари је њихов љубимац.

Пар је затим добио ћерку Ђину, а годину дана касније и сина Кана који је само додатно учврстио њихову љубав.

Фото: АТА имагес

 

 

- Имала сам само двадесет две године када сам упознала Хариса. У данашње време то је премало за тако велике одлуке као што је оснивање породице, али ја сам тип жене која је предодређена за брак и децу. Никада ми ништа није зафалило нити сам за било чим зажалила. Пресрећна сам што имам супругову безрезервну подршку, што имам мушкарца коме је породица основна преокупација. Харис је остварење мојих снова и не осврћем се на критике да га превише хвалим и да је наш однос помало патолошки. И да јесте, у време непосвећености и дефицита љубави, поносна сам на то. Мислим да треба показати бескрајно дивљење и поштовање, јер огроман је труд иза зидина савршеног брака, много улагања, љубави. У нашем случају развод као опција не постоји. Сматрам да смо тиме досегли перфекцију једног односа препуног поштовања и позитивних емоција - причала је креаторка о љубави са бардом народне музике.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: