Певач Дино Мерлин већ деценијама је на самом врху када је у питању музика, а о свом приватном животу ретко је говорио јавно.

Фото: АТА имагес

 

Оно што је познато јавности је да Дино има ћерку Наиду и сина Хамзу који се никаданису претерано експонирали упркос очевој слави и великом новцу који је зарадио, а једном приликом открио је да се поноси наследницима.  

- Важно је остати човек у оним најелементарнијим стварима. Рецимо, ја сам јако срећан због мог приватног дела, јер никад нећете прочитати да мој син вози "ламборџинија" или неког "ферарија", како су бахати, да шмрчу... Моја су деца пристојна, радна - рекао је Мерлин, па додао:

Фото: АТА имагес

 

- Највећа срећа ми је кад дође неки таксиста и каже: "Знам ја твоје песме и све, ал' што су ти деца скромна". Е то ти је највеће постигнуће. Драго ми је што живимо један пристојан живот и солидарни смо с људима - закључио је певач за "ХРТ". 

Динов син има 30 година, а ћерка је шест година старија. Посвећена је информатичким наукама и има интернационалну каријеру. Завршила је постдипломске студије на Оксфорду.