Наиме, Коста је својој мами упутио емотивне речи путем друштвених мрежа, што је Дара одмах поделила са својим пратиоцима.

- Мајчинство, сва љубав света почиње и завршава се са њим. Моја мама је најлепша жена, све што сам сада, дугујем њој. Сав свој успех у животу приписујем љубави и подршци коју сам примио од ње. Волим те мама - писало је на фотографији коју је Коста поделио на свом Инстаграм налогу.

Фото: АТА имагес

 

Певачица није крила колико је поносна што њен јединац има само речи хвале за њу.

- Волим те сине мој највише на свету - написала је певачица и додала емоџије срца.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм дарабубамара_оффициал

 

Дара: "Колико сам зарадила, мало и имам"

Певачица Дара Бубамара недавно се вратила са турнеје у Америци, где је, како се наводи за 10 дана зарадила око 300.000 евра.

- Сви знају колико зарађујем и од које године певам. Ја 30 година радим буквално сваког викенда. Почела сам као девојчица, ишла сам у саобраћајну школу и певала сам са својим бендом. Пријатељи за мене кажу да сам мали мрав. Колико сам зарадила, мало и имам. Свима сам помагала, давала, куповала поклоне... Зато ми Бог увек даје и све ми се врати. Не кајем се што немам онолико колико би требало да имам с обзиром на то колико сам зарадила, али имам довољно за леп и пристојан живот. Код мене је увек на првом месту здравље, за остало ме баш брига. Како зарадим, тако потрошим. Мени паре нису никад биле најбитније - рекла је певачица недавно за "Информер".