Легендарни Чендлер је преминуо у октобру 2023. године од последица коришћења кетамина, што је открио последњи извештај Окружног медицинског истражитеља Лос Анђелеса из децембра те године.

Пет месеци после његове смрти, глумчев тестамент који је написан 2009. године је објављен, а амерички Us Weekly добио је копију докумената након што су предати оставинском суду.

У њима је откривено да је Пери већину своје имовине оставио својој фондацији "Alvy Singer Living Trust", названој по лику из филма Ени Хол из 1977. који је режирао Вуди Ален, а да су његови родитељи Џон Пери и Сузан Морисон именовани као корисници фондације, као и његова полусестра Кејтлин Морисон и бивша девојка Рејчел Дан.

Фото: Профимедиа

 

Он је у својим мемоарима из 2022. године, "Friends, Lovers & The Big Terrible Thing" опширно писао о љубави коју је имао према породици, као и о свом односу с њом. Глумац је упознао Рејчел, која је била 14 година млађа од њега, након што се она преселила у Сједињене Државе како би студирала моду, а о њеној садашњој каријери и животу не зна се много јер од њиховог раскида води повучен живот.

Њихова љубавна веза трајала је од 2003. до 2005. године, а глумац који се већину свог живота борио са зависношћу, рекао је да је Рејчел била заслужна што је у стабилном стању док су били заједно.

Фото: Јутјуб принтскрин/Q with Tom Power

 

- Са Рејчел у свом животу, знам да могу да будем врло предан, а не неки себични тип који се само жели да се дружи са пријатељима. Желим да проводим време са својом девојком и истражујем што то значи да имам много дубљи однос после дуго времена - изјавио је за "Evening Standard" 2004. године.

У својим мемоарима, Метју је назвао Рејчел "бившом девојком својих снова", а према ранијим сазнањима њихов је раскид прошао без икакве драме, а ствари су се изјаловиле кад је он завршио снимање "Пријатеља". А изгледа да су и након раскида остали у добрим односима, поготово сада када се зна да је Рејчел у његовом тестаменту.

БОНУС ВИДЕО: