Миле је поднео две тужбе јер је певачева удовица у једном интервјуу изјавила да је он пљачкао певаче Јужног ветра.

По једној пресуди, усмено је опоменута, док се по другој обавезује да Милету Басу исплати 500.000 динара.

На другу пресуду Сабина је уложила жалбу.

Ми смо је позвали, а она је лопту пребацила на Милета Баса, против ког је још њен покојни супруг покренуо спор, а она га наставила због Јутјуб канала.

Фото: АТА имагес

 

 

 

- Уложила сам жалбу на ту пресуду и то се чека. Што не каже за тужбу коју је Синан пред смрт поднео против њега и овластио адвокатицу из Ваљева? Ја сам ту тужбу наставила, оштетио је мог покојног мужа од почетка рада, конкретно од 1981. Моја тужба има 375 страна. Тек треба да се израчуна колико нам дугује. То суђење је у току, споро иде, нажалост. Очекујем да ће у овој години и то бити завршено, а почели смо после Синанове смрти - рекла је она и усмерила нас на њеног адвоката Мирка Мркића.

Фото: АТА имагес

 

 

Он је објаснио да ће Сабина испоштовати закон.

- Суд је оценио да Сабина није смела да истакне да је Миле Бас био умешан са контроверзним људима, иако је она тврдила да има непосредна сазнања о томе. Цела ствар је ескалирала када је Миле Бас у својој интернет емисији Сабину назвао "слугерања" Драгане Мирковић. Тај поступак је и даље у току јер вређа жене. Сабина никада није бежала од обавеза, али ми смо уложили жалбу на ту пресуду и то се чека. Ако буде у обавези да плати, она ће да плати, јер Сабина поштује закон наше земље. Што се тужбе за Јутјуб канал тиче, поступак је у току. Ради се о томе да је Сабина наследник одређених ауторских права и да Миле Бас није тражио њену дозволу да поставља на интернет одређене песме. Ту смо тражили вештачење и не може прецизно сада да се одреди колики је износ у питању - Мирко Мркић.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: