Јесте ли се икада сусрели с непријатним мирисом који долази из вашег фрижидера, а никако не можете да му пронађете узрок?

Једна жена сусрела се с истим проблемом, а онда је открила скривени одељак у свом фрижидеру који је стварао проблем.

Видео је поделила на Тик Току, а признала је да је извор "одвратног смрада" открила тек када је погледала иза фрижидера и пронашла скривени део налик на посуду, пише "Миррор", а преноси "Најжена"

Фото: Профимедиа

 

 

У наслову свог виралног видеа написала је:

"Јесте ли знали да постоји ова посуда у фрижидеру? Ако је одговор да, када сте је задњи пут очистили? Ова посуда се налази на задњој страни вашег фрижидера, и врло вероватно је узрок непријатног мириса."

На снимку је приказано како жена извлачи ту посуду са задње стране фрижидера, а након потраге, открила је и црево које је текло низ задњи део, што је узроковало непријатан мирис. Објаснила је и да би требало да извучете свој фрижидер мало према напред, ићи до дна, и ту би требало да пронађете цев која тече према доле, а све што цури у вашем фрижидеру  требало би да истече у посуду.

- Мој и није био тако лош јер је нови фрижидер, па сам успела да убацим крпу унутра и добро га обришем. Ако било шта доспе доле, смрдеће одвратно, па је зато стварно важно да то чистите, рекла је, а преноси Вечерњи.

Корисници Тик Тока изненадили су се овим сазнањем, и признали да нису имали појма за ту скривену преграду. "Не могу да верујем да тек сада сазнајем за ово!"; написала је једна корисница. "Одмах сам отишла до кухиње да проверим ово и стварно је тако. Грозно је смрдело", додала је друга.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО: