Упркос томе што је хтела одмах да га избаци из куће, знала је да ће то имати максималан утицај на њеног мужа и њену сестричну, остављајући их у финансијској збрци, па је то све игнорисала шест месеци пре него што је предузела било шта, пише Мирор. 

Сазнала је да су њен супруг и њена сестрична започели љубавну везу неколико месеци након што су се упознали на венчању јер су, како тврди, "обоје били глупи". Он је сада моли да му се врати, а сестричну породица игнорише, али сада се презрена жена осећа помало кривом јер је пар оставила у хаосу.

Објашњавајући своју ситуацију, супруга се анонимно обратила на друштвеној мрежи Редит и написала: "Моји бака и дека сваком свом унуку дају довољно да купе кућу кад завршимо факултет, али кроз факултет морамо сами да се сналазимо. Имала сам довољно среће да сам добила стипендију као и стипендију преко очевог послодавца. Кад сам дипломирала, купила сам малу кућу у близини јавног превоза како бих могла да идем возом на посао."

Фото: Shutterstock

 

Изјавила је да је њен супруг тада на једном венчању упознао њену сестричну Ивон и рекао да је "прелепа", но пар је три месеца касније започео везу. "Била сам повређена. Али више од тога била сам бесна. Хтела сам га одмах избацим и разведем се од њега", додала је. Открила је и како је видела све његове поруке које би се појавиле на њиховом таблету пре него што би их он избрисао, па је имала снимке свега тога.

Међутим, одлучила је да причека неколико месеци како би се суочила са паром. Жена је наставила: "Уместо тога чекала сам још готово шест месеци. Месец дана пре него што сам дипломирала отишла сам код баке и деке и сломила се. Рекла сам им да сам управо сазнала за превару и да сам схрвана што ми је моја властита породица учинила тако нешто. Остала сам код њих пар недеља. Мој муж је покушао да дође до мене, али нисам разговарала с њим. Бака ми је помогла да пронађем адвоката за развод током тог времена."

Жена је објаснила да је њена кућа "предбрачна имовина" и да је покривена њеним предбрачним уговором, па је свом мужу дала месец дана да се исели. "Моји дека и бака су стара школа по питању брака и породице. Јако су љути. Рекли су да не могу да поправе оно што је она учинила, али су могли јасно да изразе своје незадовољство. Дали су ми њен новац. Увалила се у студентске зајмове јер је знала да може да их врати, односно да ће то бака и дека учинити за њу. Такође је одабрала диплому која није баш толико популарна па неће имати велику плату по завршетку школе", открила је у објави.

Фото: Shutterstock

 

Бивши је моли да му допусти да остане јер је воли. Рекла му је да не би спавао са другим женама да је заиста воли. Тврди да само жели да остане јер нема где другде да живи. Будући да је оставила своју сестричну у финансијској невољи, тетка и теча су љути на њу јер је "зезнула њихово дете са толиким новцем", но жена се бранила и рекла да није имала намеру да узме новац, али је рекла да је то "само глазура на торти". Додала је како јој је драго што је све готово и што јој се муж одселио и што се разводе, али је признала да се осећа кривом што се није одмах суочила са њима и у то увукла њихову баку и деку. "Јесам ли отишла предалеко и чини ли ме то најгором особом у овој ситуацији?, упитала је, а корисници Редита одмах су одговорили бројним коментарима како би изнели своје мишљење.

"Знала је да чини лошу ствар и требало је да зна да би могло да буде последица. Она више није дете, сама је одговорна за своје поступке", написао је један корисник. Други је додао: "Тачно су знали шта раде. Ако она није узела у обзир потенцијалне последице, онда је она сама крива за своју финансијску ситуацију, а и остатак. Знала је да ће јој породица судити. Па то је муж њене сестричне!"

БОНУС ВИДЕО: