Uprkos tome što je htela odmah da ga izbaci iz kuće, znala je da će to imati maksimalan uticaj na njenog muža i njenu sestričnu, ostavljajući ih u finansijskoj zbrci, pa je to sve ignorisala šest meseci pre nego što je preduzela bilo šta, piše Miror. 

Saznala je da su njen suprug i njena sestrična započeli ljubavnu vezu nekoliko meseci nakon što su se upoznali na venčanju jer su, kako tvrdi, "oboje bili glupi". On je sada moli da mu se vrati, a sestričnu porodica ignoriše, ali sada se prezrena žena oseća pomalo krivom jer je par ostavila u haosu.

Objašnjavajući svoju situaciju, supruga se anonimno obratila na društvenoj mreži Redit i napisala: "Moji baka i deka svakom svom unuku daju dovoljno da kupe kuću kad završimo fakultet, ali kroz fakultet moramo sami da se snalazimo. Imala sam dovoljno sreće da sam dobila stipendiju kao i stipendiju preko očevog poslodavca. Kad sam diplomirala, kupila sam malu kuću u blizini javnog prevoza kako bih mogla da idem vozom na posao."

Foto: Shutterstock

 

Izjavila je da je njen suprug tada na jednom venčanju upoznao njenu sestričnu Ivon i rekao da je "prelepa", no par je tri meseca kasnije započeo vezu. "Bila sam povređena. Ali više od toga bila sam besna. Htela sam ga odmah izbacim i razvedem se od njega", dodala je. Otkrila je i kako je videla sve njegove poruke koje bi se pojavile na njihovom tabletu pre nego što bi ih on izbrisao, pa je imala snimke svega toga.

Međutim, odlučila je da pričeka nekoliko meseci kako bi se suočila sa parom. Žena je nastavila: "Umesto toga čekala sam još gotovo šest meseci. Mesec dana pre nego što sam diplomirala otišla sam kod bake i deke i slomila se. Rekla sam im da sam upravo saznala za prevaru i da sam shrvana što mi je moja vlastita porodica učinila tako nešto. Ostala sam kod njih par nedelja. Moj muž je pokušao da dođe do mene, ali nisam razgovarala s njim. Baka mi je pomogla da pronađem advokata za razvod tokom tog vremena."

Žena je objasnila da je njena kuća "predbračna imovina" i da je pokrivena njenim predbračnim ugovorom, pa je svom mužu dala mesec dana da se iseli. "Moji deka i baka su stara škola po pitanju braka i porodice. Jako su ljuti. Rekli su da ne mogu da poprave ono što je ona učinila, ali su mogli jasno da izraze svoje nezadovoljstvo. Dali su mi njen novac. Uvalila se u studentske zajmove jer je znala da može da ih vrati, odnosno da će to baka i deka učiniti za nju. Takođe je odabrala diplomu koja nije baš toliko popularna pa neće imati veliku platu po završetku škole", otkrila je u objavi.

Foto: Shutterstock

 

Bivši je moli da mu dopusti da ostane jer je voli. Rekla mu je da ne bi spavao sa drugim ženama da je zaista voli. Tvrdi da samo želi da ostane jer nema gde drugde da živi. Budući da je ostavila svoju sestričnu u finansijskoj nevolji, tetka i teča su ljuti na nju jer je "zeznula njihovo dete sa tolikim novcem", no žena se branila i rekla da nije imala nameru da uzme novac, ali je rekla da je to "samo glazura na torti". Dodala je kako joj je drago što je sve gotovo i što joj se muž odselio i što se razvode, ali je priznala da se oseća krivom što se nije odmah suočila sa njima i u to uvukla njihovu baku i deku. "Jesam li otišla predaleko i čini li me to najgorom osobom u ovoj situaciji?, upitala je, a korisnici Redita odmah su odgovorili brojnim komentarima kako bi izneli svoje mišljenje.

"Znala je da čini lošu stvar i trebalo je da zna da bi moglo da bude posledica. Ona više nije dete, sama je odgovorna za svoje postupke", napisao je jedan korisnik. Drugi je dodao: "Tačno su znali šta rade. Ako ona nije uzela u obzir potencijalne posledice, onda je ona sama kriva za svoju finansijsku situaciju, a i ostatak. Znala je da će joj porodica suditi. Pa to je muž njene sestrične!"

BONUS VIDEO: