Опљачкана бака, која живи сама, нам је испричала шта се десило кобне ноћи.  

- Легла сам да спавам, али сам чула неку буку. Мислила сам да је комшија Зоран који долази да ме обилази и да ми донесе храну. Устала сам и рекла: "Зоране, што си дошао овако рано четири је ујутру? ", а тада су ми показали да ћутим и показали прстом преко врата, а онда навукли маске - прича Вукосава за Информер и додаје: 

- Много сам се уплашила, они су у мојој кући били од девет увече до ујутру, ушли су кроз прозор од купатила, ништа нису поломили, а били су и на тавану. Имам пса, али су га нахранили да не би лајао. Ја сам новац сакрила у канту за прљав веш, али су га нашли. То је био новац за свадбу мојих унука, треба да идем код њих.

Како она објашњава поред новца пљачкаши су јој однели и злато које је било на њој.

- Имала сам три прстена, нису успели да их скину па су ми намазали течност за судове и воду па су их тако скинули, узели су ми и мобилни и када су хтели минђуше да скину претили су ми да ће ми исећи уши. Претурили су цео кревет, главу ми држали набијену у под да ништа не видим. Јако сам лоше, срчани сам болесник. Била је полиција и Хитна помоћ, давали су ми инјекције - дрхтавим гласом прича несрећна старица. 

После тортуре коју је преживела бака Вукосава се плаши да спава и по целу ноћ је будна. 

- Плашим се, сама сам овде... Сви су преминули од комшија... и ја сам остала овде сама. Син тражи некога да ме чува и да живи овде, ништа да не плаћа. И храну ћу да му дам и све... После овога по целу ноћ седим са упаљеним светлом. Плашим се да заспим - рекла је опљачкана бака. 

Пљачкаши који су опљачкали и малтретирали Вукосаву Васић још увек нису пронађени, а у полицији кажу да се интезивно трага за њима и да ће они ускоро бити идентификовани и приведени.  

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: