Популарна водитељка, појавила се вечерас на концерту певачице Неде Украден, у друштву свог изабраника Јеремићева је на концерт дошла у елегантном црном оделу. Црне штикле, панталоне, али и сако који истиче њено бујно порсје несумњиво никога нису оставили равнодушним. 

Њен дечко Драган парирао јој је у кожној белој јакни и белим патикама, па су заједно испозирали уз пољупце.

- Ово је романтични излазак, Неда је мени учинила част и била је у мојој емисији, а ја ћу сада да посетим њен концерт. Она није певачица, она је уметник и јако образована жена, једна лавица и то дупла. Много је волим и ценим, волим жене које су јаке и своје. Успела је да ми измами сузе - рекла је Јована за Блиц.

Фото: Инстаграм принтскрин/jeremicjovana

 

Подсетимо, недавно је Јована открила у каквим је односима њена ћерка Леа са њеним дечком.

- Она има свог оца Воју, Драган јој је буквално као други отац, обожава га. Хоће у Гроцку, каже она мени: „Драган лав меси хлеб, има пекару“. Све она тамо има, зеца, мачку, Бог ми је стварно послао правог мушкарца у тренутку када је требало, јер сама се ја борим са њом. Помаже мени Воја, наравно, али преко недеље тешко је то изгурати. Успела сам да она буде препаметна, говори као да је први разред, а не да има пет година. Све је стигла и престигла – испричала је Јована за Блиц.

БОНУС ВИДЕО: