Popularna voditeljka, pojavila se večeras na koncertu pevačice Nede Ukraden, u društvu svog izabranika Jeremićeva je na koncert došla u elegantnom crnom odelu. Crne štikle, pantalone, ali i sako koji ističe njeno bujno porsje nesumnjivo nikoga nisu ostavili ravnodušnim. 

NJen dečko Dragan parirao joj je u kožnoj beloj jakni i belim patikama, pa su zajedno ispozirali uz poljupce.

- Ovo je romantični izlazak, Neda je meni učinila čast i bila je u mojoj emisiji, a ja ću sada da posetim njen koncert. Ona nije pevačica, ona je umetnik i jako obrazovana žena, jedna lavica i to dupla. Mnogo je volim i cenim, volim žene koje su jake i svoje. Uspela je da mi izmami suze - rekla je Jovana za Blic.

Foto: Instagram printskrin/jeremicjovana

 

Podsetimo, nedavno je Jovana otkrila u kakvim je odnosima njena ćerka Lea sa njenim dečkom.

- Ona ima svog oca Voju, Dragan joj je bukvalno kao drugi otac, obožava ga. Hoće u Grocku, kaže ona meni: „Dragan lav mesi hleb, ima pekaru“. Sve ona tamo ima, zeca, mačku, Bog mi je stvarno poslao pravog muškarca u trenutku kada je trebalo, jer sama se ja borim sa njom. Pomaže meni Voja, naravno, ali preko nedelje teško je to izgurati. Uspela sam da ona bude prepametna, govori kao da je prvi razred, a ne da ima pet godina. Sve je stigla i prestigla – ispričala je Jovana za Blic.

BONUS VIDEO: