Док се Милић (74) борио за живот, највећа подршка му је била његова дугогодишња супруга Сузана, а откако се опоравио од операције он се до сада није појављивао у јавности.

Међутим, недавно је истакао како је успео да се извуче. 

- Одлично сам, то је сада најбитније. Био сам на ивици, заиста. Када се вратим, опет сам исти. Музика је покретач, а и моја жена Сузана. Не знам како бих све изгурао да није било ње. Био сам на интензивној нези, прво због ноге, па због инфаркта. Срце ми се вратило, нису морали да ми уграђују стентове. Био сам на контроли и докторка ми је рекла да је срце у реду - каже Милић, који је болест прихватио и био спреман за најгори исход.

Фото: В. Данилов

 

- Позитивно прихватам живот, не бојим се смрти, преживео сам и рат у Сарајеву, ако је суђено, прихватићу и најгоре. Мислим да је теже било супрузи него мени. Када ме је видела да се малтене губим, мислила је да одустајем од живота, расплакала се и рекла ми је: “Није то оно што смо се договорили”. То ме је продрмало да прихватим и оно најгоре - каже Милић, који је након изласка из болнице био на кућном лечењу. Ипак, од свега највише памти бол који није могао да ублажи.

- Стравичне болове сам имао после операције, то је било 24 часа - присећа се Вукашиновић најгорег момента.

Рокер који већ деценијама активно ради и један једва чека да се врати музици и наступима. Међутим, како каже, свестан је да то не може бити одмах и да му је потребан потпун опоравак како би био у форми.

Фото: sarics

 

- Само да поново уђем у кондицију и враћам се музици. Свирам и певам, пробао сам са групом, три, четири песме сам одсвирао и видео сам да не бих могао дуже од пет, шест песама, што је мало за нас. Морам да набијем кондицију да свирам макар сат и по времена - каже Милић који једва чека да се то деси и да поново стане на бину.

"Имао сам финансијску помоћ фанова"

- Јавили су се они с којима сам добар и с којима сам на истој таласној дужини и има људи који су ми слали паре, а нисам их у животу упознао, њима сам идол. Заиста је било таквих случајева да је то предивно. Имао сам финансијску помоћ фанова - испричао је рокер. 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: