У гесту пуне емпатије и доброте, фризер из Београда, Филип Маринковић, одлучио је да бесплатно ошиша бескућника, пружајући му не само нови изглед већ и наду.

Филип је причу поделио на свом фејсбук налогу, а како је рекао циљ му је да "подстакне и остале да буду пре свега људи и да помажу једни другима шта год то било".

- Сат времена пре њега дошао је господин "лепо" обучен и згрозио се на моју цену шишања. После њега дошао је бескућник и није ме ни питао за цену само је питао да ли могу да га средим. Ја сам му одговорио да могу и од срца га ошишао. Фин човек и нажалост, ето, бескућник... Шишање је било наравно на рачун куће - рекао је Филип.

Филип је рекао да ово није први пут да фризери и брице имају "хуманитарну акцију" и да су пре помагали деци из Звечанске.

- Већ смо помагали деци из Звечанске са манифестацијом "Фризери и брице за весело дечје лице" - каже Филип.

Фотографије које је Филип поделио на свом Фејсбук профилу показују драстичну разлику пре и после шишања. Мушкарац је у салон дошао са дугом и неуредном брадом као и запуштеном фризуром. Филип га је фино обријао и од његове неуредне браде није остало ни трага, а разбарушена коса се претворила у уредну фризуру.

На снимку се чује мушкарац како каже: "Јесам, задовољан сам. Хвала!"

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: