Први такмичар овонедељног Џокер квиза Игор Маврин умало је отишао кући са 15.000 евра, али није хтео да ризикује на последње питање које је гласило: „Ко је пројектовао цркву Светог Антонија Падованског у Београду? "

Међу понуђеним одговорима били су А) Фране Цота, Б) Јелисавета Начић, Ц) Јоже Плечник и Д) Никола Доксат. Пошто су му правила игре дозвољавала да одустане и освоји претходни износ од 5.000 евра, Игор, који тада више није имао џокера, одлучио је да је најбоље за њега да се повуче.

- Ризик би у овом тренутку био превелик. Било би то право нагађање - рекао је Игор, који је освојио 5.000 евра. Међутим, да је на последње питање одговорио по принципу избора одговора Ц, како је објаснио да квизори раде када не знају тачан одговор, добио би највише 15.000 евра, јер је тачан одговор био сакривен иза одговора Ц.

- То би у сваком случају била само нагађање - поновио је Игор када је сазнао да ће и његов одговор на нагађање бити тачан.

Како је то изгледало можете погледати ОВДЕ.

Само је на једно питање погрешно одговорио Игора је током свих 11 питања пратила срећа, али је показао и завидно знање. Искористио је све доступне џокере, а на крају и супер џокера. Једино питање на које није тачно одговорио и на којем је изгубио два џокера било је: „Имао је титулу специјалног западног амбасадора за трговину, културу и туризам, коју му је доделио председник Чехословачке 1990. године. Који смо ми музичар? причати о?"

Фото: dnevnik.hr принтскрин, Јутјуб принтскрин/Radiotelevizija Vojvodine RTV, Профимедиа

 

 

Понуђени одговори су били: А) Тото Кутуњо; Б) Френк Запа; Ц) Давид Хасселхофф; Д) Стинг. Игор је изабрао Стинга, али је тачан одговор био Френк Запа.

Заиста га је мучило претпоследње питање: "Док једни сањају бар једну, други броје десетине, који спортиста има највише олимпијских медаља?" Понуђени одговори су били: А) Јусеин Болт Б) Мајкл Фелпс Ц) Карл Луис Г) Лариса Латињина.

Ни џокер му није помогао у одговору, па је у помоћ позвао свог пријатеља и квизаша Зденка, који му је помогао да тачно одговори – Мајкла Фелпса. Иако је био само на корак од 15.000 евра, Игор је квиз завршио задовољан освојеним износом.

(Индекс.хр)

БОНУС ВИДЕО: