Он је недавно проговорио о тој ситуацији и стакао да није осећао да има ниједан проблем.

Фото: АТА имагес

 

 

- Отишао сам да се преконтролишем у једној приватној клиници, само зато што су ми били спонзори у емисији, иначе нисам осећао да имам било какав проблем, напротив био сам супер. Али пошто је то био систематски преглед, кренуо сам од једног до другог специјалисте, и тако миц по миц, стигнем до кардиолога. Докторка детаљно је све погледала и каже ми сва озбиљна да морам на рендген. Одем, а снимак хаос! Од три крвна суда, два су била закрчена од 70 до 90 одсто, а трећи 50 посто - рекао је Зоран Пејић Пеја за медије.

- Одмах смо заказали операцију. Онда је доктор рекао да ми сва три замене, тако да сам сад, што се тога тиче као нов. Али морам да строго пазим, да се чувам и даље, просто сада се за мене мења начин живота - рекао је Пеја.

Фото: АТА имагес

 

 

Водитељ је додао да је у тешком периоду имао подршку и од бившег супруга своје бивше партнерке Злате Петровић и њиховог сина.

- Хасан и Мики Дудић су све време били уз мене и пре и после операције. Наша деца су одрасла скупа, ја сина Микија гледам као и на свог сина Јована, ту нема разлике. Злата је уз мене, већ и врапци на грани знају да смо ми у сјајним односима. Не виђамо се често, свако од нас води свој живот, али кад су овакве ситуације, ту смо сви једно за друго и јако ми је драго због тога - рекао је Пеја тада за домаће медије.

БОНУС ВИДЕО: