Глумица Исидора Грађанин никада није била лажно скромна и још као дете је знала да ће кад порасте постати глумица. Како су пролазиле године она је сазревала у глумачком занату, а на почетку каријере јој је помогао нико други до Бранко Цвејић.

Фото: В. Данилов

 

 

Једна од улога које ће сигурно памтити дуго била је она у серији “Јунаци нашег доба” у којој је тумачила лик девојке која се заљубљује у старијег мушкарца. Иако без личног искуства у таквим сценама Исидора се савршено снашла.

Ипак, да није имала подршку колега, а нарочито Цвејића, сигурно не би све било тако како је желела. Он је у серији био њен телевизијски отац, а савети које јој је тада дао били су злата вредни.

Иако о приватном животу не воли да говори у јавности једном приликом је отркила нека своја становишта.

Фото: АТА имагес

 

 

- У овом времену јесте феномен да девојке траже неки интерес. Ја се не слажем с тим. Свако треба да иде својим срцем. Али, просто, тако је како је - рекла је Исидора једном приликом.

Упорним радом и трудом Исидора је нашла своје место на глумачком небу Србије, а недавно смо имали прилике да је видимо на премијери филма Дарка Николића "Последњи стрелац".

На овој премијери све је очарала одабиром монохроматске одевне комбинације.

Фото: АТА имагес

 

 

О њеном приватном животу се не зна много тога, али оно што се на Интернету може пронаћи јесту лични подаци. Исидора је рођена у Београду 1996. године, а иза себе већ има неколико успешних пројеката по којима је постала препознатљивА. Неки од њих су "Моја генерација З", "Јунаци нашег доба", тумачила је Софку у филму "Врати се Зоне", Маријану у комедији "Петак 13", Нађу у серији "Истине и лажи", те библиотекарку у серији "Комшије".

Тумачила је и епизодне улоге у серијама "Јутро ће променити све", "Ургентни центар“ и "Убице мог оца", а мања улога јој је припала и уостварењу "Јужни ветар".

БОНУС ВИДЕО: