Glumica Isidora Građanin nikada nije bila lažno skromna i još kao dete je znala da će kad poraste postati glumica. Kako su prolazile godine ona je sazrevala u glumačkom zanatu, a na početku karijere joj je pomogao niko drugi do Branko Cvejić.

Foto: V. Danilov

 

 

Jedna od uloga koje će sigurno pamtiti dugo bila je ona u seriji “Junaci našeg doba” u kojoj je tumačila lik devojke koja se zaljubljuje u starijeg muškarca. Iako bez ličnog iskustva u takvim scenama Isidora se savršeno snašla.

Ipak, da nije imala podršku kolega, a naročito Cvejića, sigurno ne bi sve bilo tako kako je želela. On je u seriji bio njen televizijski otac, a saveti koje joj je tada dao bili su zlata vredni.

Iako o privatnom životu ne voli da govori u javnosti jednom prilikom je otrkila neka svoja stanovišta.

Foto: ATA images

 

 

- U ovom vremenu jeste fenomen da devojke traže neki interes. Ja se ne slažem s tim. Svako treba da ide svojim srcem. Ali, prosto, tako je kako je - rekla je Isidora jednom prilikom.

Upornim radom i trudom Isidora je našla svoje mesto na glumačkom nebu Srbije, a nedavno smo imali prilike da je vidimo na premijeri filma Darka Nikolića "Poslednji strelac".

Na ovoj premijeri sve je očarala odabirom monohromatske odevne kombinacije.

Foto: ATA images

 

 

O njenom privatnom životu se ne zna mnogo toga, ali ono što se na Internetu može pronaći jestu lični podaci. Isidora je rođena u Beogradu 1996. godine, a iza sebe već ima nekoliko uspešnih projekata po kojima je postala prepoznatljivA. Neki od njih su "Moja generacija Z", "Junaci našeg doba", tumačila je Sofku u filmu "Vrati se Zone", Marijanu u komediji "Petak 13", Nađu u seriji "Istine i laži", te bibliotekarku u seriji "Komšije".

Tumačila je i epizodne uloge u serijama "Jutro će promeniti sve", "Urgentni centar“ i "Ubice mog oca", a manja uloga joj je pripala i uostvarenju "Južni vetar".

BONUS VIDEO: