Глумац Срђан Жика Тодоровић таленат за глуму наследио је од свог оца, чувеног глумца Боре Тодоровића, а своју прву улогу имао је као трогодишњак.

Он се једном приликом присетио тог периода и признао да је током свирања у бенду имао контакт са недозвољеним супстанцама.

Фото: И.Маринковић

 

 

- У време када сам био бубњар у рок групи "Екатарина Велика", свашта се дешавало. Многи мени блиски људи били су хероински зависници. Они су мене много чували, ја сам био млађи од њих шест година, они су били '59, '58, а ја '65. годиште - причао је Тодоровић.

Фото: sarics

 

 

- Нису ми дали ни мрвицу дроге да пробам. Чували су ме јер су имали већ лоша искуства са ранијим бубњарима, тако да не бих да причам пуно о томе, то је за мене тешка тема. Углавном избегавам, али хоћу да кажем да су ме пазили као мало дете. Да није њих можда данас не бих био жив! Било је и периода када сам остајао без новца, али сам га касније позајмљивао од неких колега с којима сам био близак, а највише од оца. Нерадо причам о томе, али је то период мог живота и то је просто тако - рекао је Тодоровић за Уну.

БОНУС ВИДЕО: