Међутим све је одгођено након што је Зоран Касагић изашао на балкон, држећи плинску боцу, претећи да ће све дићи у ваздух, пише АТВ, преноси Српскаинфо.

Око куће се окупио велики број судских полицајаца, ватрогасаца, као и припадника ПУ Градишка и Жандармерије, који су због безбедности затворили улицу мајора Милана Тепића.

Судски извршитељи су чак били ушли у кафић ”Академик”. У тим тренуцима Касагић се са плинском боцом појавио на балкону куће. Иако није отворено претио, ситуација је била веома напета и деложација је одгођена из безбедносних разлога.

О свему се сада званично огласила Полицијска управа Градишка одакле су навели да је донесена одлука да се деложација одлаже до даљњег.

– Полицијски службеници Полицијске управе Градишка, су данас, 13.03.2024. године, поступајући по наредби Основног суда Градишка, пружили асистенцију истом, приликом обављања деложације извршеника З. К. у Улици Милана Тепића у Градишки. Након започете асистенције, уз сагласност поступајућег судије Основног суда у Градишки, донесена је одлука да се иста одлаже до даљњег – саопштено је из Полицијске управе Градишка..

Зоран Касагић је након неуспеле деложације ухапшен.

(АТВ)

БОНУС ВИДЕО: