Спасоје Гутовић, један од двојице синова покојног Милана Ланета Гутовића, рекао је да је видео објаву своје сестре у вези с наследством свог оца, али да не жели да то јавно коментарише.

- Видео сам објаву, али не желим да коментаришем ништа везано за ту тему. Хвала вам на разумевању - кратко је рекао Спасоје за "Вечерње новости".

Спасоје је иначе један од двојице синова легендарног глумца, ког је добио у браку с другом супругом, Биљаном Кнежевић. Гутовићев други син зове се Јаков.

Фото: АТА имагес

 

 

Милица Гутовић ћерка је из првог брака глумца, а она има и сестру Невену.

Подсетимо, Милица Гутовић огласила се пре два дана на свом Фејсбук профилу путем видео снимка, уз тврдње да је медицинска сестра пред смрт њеног оца, који се, по њеном исказу, тада налазио на интензивној нези, увела двојицу мушкараца који нису били у сродству са Ланетом.

Фото: АТА имагес, Фејсбук принтскрин/Milica Gutovic

 

 

Према Миличиној причи, они су били сведоци, заједно са медицинском сестром, наводног усменог завештања којим се она и њена сестра Невена лишавају наследства.

Како даље тврди, њен отац је на дан када је усмено завештање направљено, био под кисеоничком маском и кацигом, јер без ње није могао да дише, а у прилог овоме у видеу је поделила фотографију свог оца од тог дана.

(Новости/М. Н. М.)

БОНУС ВИДЕО: