Милица Гутовић, ћерка Милана Ланета Гутовића, огласила се новим Фејсбук статусом, у коме је између осталог нагласила да жели да одбрани углед покојног оца, али и тврди да је са својим родитељима одувек била у комуникацији, иако је самостална од 20. године.

- Тиме што браним своја наследна права, ја уједно браним и углед оца коме инпутирају да је нехумано лишио своје ћерке наслеђа. На тај начин га представљају у врло ружном светлу што уопште не одговара истини. Мој отац је био врло племенит човек.

Осврнула се и на оптужбе испод своје првобитне објаве, у којој открива да је оштећена за наследство, да свог оца није видела 30 година.

- Одлука сваког новинара је да ли ће стати на страну жртве манипулације или превараната. Ја од своје 20. године живим врло самостално, али сам у редовној комуникацији увек била са својим родитељима. Како са мојом мајком тако и са оцем. Подсећам још једном да за све што сам саопштила пријатељима постоје егзактно документи који су поднети надлежним органима - нагласила је.

Подсетимо, Милица Гутовић огласила се пре два дана на свом Фејсбук профилу путем видео снимка,уз тврдње да је медицинска сестра пред смрт њеног оца, који се, по њеном исказу, тада налазио на интензивној нези, увела двојицу мушкараца који нису били у сродству са Ланетом.

Према Миличиној причи, они су били сведоци, заједно са медицинском сестром, наводног усменог завештања којим се она и њена сестра Невена лишавају наследства.

Фото: Фејсбук принтскрин/Milica Gutovic

 

 

Како даље тврди, њен отац је на дан када је усмено завештање направљено, био под кисеоничком маском и кацигом, јер без ње није могао да дише, а у прилог овоме у видеу је поделила фотографију свог оца од тог дана.

БОНУС ВИДЕО: