Истакнути водитељ је током емисије коју је водио синоћ "Амиџи шоу", истакао колико је срећан што је постао родитељ по други пут, а онда је признао да му недостају жена и син, али и да се помало плаши свега што долази: 

- Прелепо се осећам, супер савршено... Али и сваки много леп догађај је исто стрес за човека. Мало ме стиже умор, али сам срећан. Мина је изашла из болнице, Перун је дошао кући и сад полако улазимо у реалан живот. Сада ћемо да видимо како то функционише. Прелепо је, али доста одговорности. Криво ми је што прво вече нисам са супругом и сином, али већ сутра ћу то надокнадити. Мина је успела све то да савлада, баш ужива у томе. Наравно да ћу јој помагати и подржавати је као и она мене. Она је особа која када узме нешто да ради она се томе посвети 100 одсто и ради без грешке. Има мајчински инстинкт, мајка је мајка, нема шта -изјавио је Огњен, па открио на кога син личи: 

Фото: Принскрин/ Јутјуб/Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

 

- Још не знам на кога син личи, још је мали. Вероватно ће прави облик добити тек у пубертету, до тада ће личити и на мене и на њу. Тренутно не личи ни на кога. Има доста косе баш, таман је. Чини ми се да као Мина има тамноплаве очи.

Огњен је испричао како је дошао на идеју да да име наследнику: 

- Наравно да сам био емотиван, то је посебан осећај. Када угледаш то биће које је тако мало, чисто и невино... То је осећај који те из корена уздрма. Дуго сам размишљао о имену, већ неко време ми се већ свиђа име Перун. Када сам предложио Мини се то допало. Ја заиста поштујем свачији избор. Мени је било чудно моје име, дан данас не знам ниједног Огњена који је старији од мене, тада су била модерна друга имена. Ја сам желео име које је несвакидашње, које има везе са нашом традицијом, а необично је. Јако име, кратко, јасно, надам се да ће ми донети срећу.

Мина је прихватила све лепо да је права хероина:

- Када су важне ствари у питању, деца, ја увек имам страхове. Само је важно да је здрав и да све буде океј. Мина је другачији тип, она је лафчина. Све подноси лако, брзо се сналази. Она ми прави лакоћу у животу и то је савршено - признао је Огњен па додао да једва чека да његов старији син Матија упозна брата.

- Једва чекам да Матија упозна млађег брата, мислим да и он једва чека. Природа је чудо, мислим да ће бити посебно чим се виде.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: