Ема Цептер је Филипова усвојена ћерка. Има 23 године и привлачи пажњу јавности својим провокативним стајлинзима и луксузним дестинацијама широм света на које често одлази. 

Ема у једном дану посети више дестинација. Рецимо оде до Париза, па затим у Монте Карло, а после тога у Лондон. 

Најчешће посећује дестинације на Азурној обали, а омиљени јој је Монте Карло који је једно од најбогатијих места у Европи. Путује приватним авионом. 

 

 

Кућа у којој живи је толико луксузна да је чак и најмања просторија са њених слика већа од стана просечног Србина.

Врло мало се зна о Емином животу, студира у Лондону психологију и има момка. 

Филипова супруга, Мадлена је једном приликом открила како се Ема уселила у њихов живот: 

- У наш живот ушла је једног децембарског дана 2000. године и одмах се угнездила у наша срца где је отворила простор кога ту раније није било. Лепо је кад човек може да се оствари као стваралац, па да затим постане родитељ, а још је лепше када можете да исправите неправду и уместо бола створите – љубав. Мени се догодило и прво и друго. 

 

Она је описала каква је Ема у бити: 

- Са свим тим тинејџерским моментима који су присутни код све деце тог узраста, морам да кажем да је Ема једна добра девојчица. Добар ученик. Што кажу ови који нас чувају, возе – ми знамо Ему, она учи од своје друге године. Сад завршава колеџ. Она би хтела у Америку, али каква Америка ко ће тако далеко да путује. Видећемо да то буде негде око Лондона - рекла је Мадлена Цептер својевремено у емисији "ТВ лица као сав нормалан свет".

Империја Филипа Цептера проширена је на пет континената, броји више од сто филијала и запошљава око две стотине хиљада људи. Компанија му доноси око милијарду евра профита годишње.

- Имам два авиона. Трошим доста новца на авионе. Завршим доста ствари док летим из једног места у друго. Моји авиони су веселих боја и свако ко лети са мном се изненади кад их види. Доминирају нијансе црвене и беж боје. Дешава се и да спавам у њима - истакао је он једном приликом за "Лепоту и здравље"

БОНУС ВИДЕО: