Слађа и Радиша Трајковић су скоро три деценије у браку, а пребродили су многе препреке. Једном приликом је певач истакао да би волео да са Слађом дочека старост и још толико година брака. Открио је за домаће медије о својим неверствима: 

- После толико година брака насмејем се када неко каже да ми Слађа брани нешто. Гунђа она повремено, није да није, али јасно јој је да са неким стварима нећу престати макар се зграде око мене рушиле. Могу да се потрудим да јој бар привидно не кидам живце, што неретко и радим, али свесна је она шта мени чаша представља, као и да у томе не постоји ништа толико лоше. Чак ми у неку руку буде и мило што гунђа и бомбардује ме тим својим ставовима. Замисли да имам жену коју боли ду*е за моје здравље. 

 

Певач је захвалан што је у његов живот дошла баш Слађа: 

- Слађа Трајковић је једина жена коју сам волео и коју волим откад постојим. Наравно, мушкарац сам, варао сам, муљао, лагао. Који Балканац није? Знам да ми она то не би опростила да у сваком тренутку није знала да је никада нисам преварио срцем и да никада нисам био заљубљен у другу жену. Седам жена у дану да имам, ниједна ме не би емотивно померила.

Ђани је испричао ситуацију у којој се супруга уплашла за његово здравље:  

- Слађа је само дошла код мене и рекла да могу да умрем! Ја је питам шта се дешава, што се успаничила, а она ми је објаснила да јој је једна жена у болници, кад је ишла да вади силиконе из усана, рекла да ако имам шећер не смем да окусим алкохол! Напунила јој је главу ко зна чиме све! Слађа се успаничила, почела је да ми прича да хитно одем да проверим све у телу, тако да сам на крају то и урадио - рекао је Ђани.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: