Са Водолијом се има утисак да сте пронашли човека врло широког интересовања, афинитета и суптилних жеља: када са њим разговарате, одмах уочавате да ‘говорите истим језиком’.

Он привидно има исти укус као и ви, смеје се истим шалама, исто се облачи и воли исти амбијент. Никада вам није тешко да са њим изађете на крај и прија вам његово присуство. Другим речима, са Водолијом стичете утисак да сте у друштву ‘оног правог’.

FOTO: Vikipedia

 

 

Проблем је међутим у томе, што се са њим све жене тако осећају и што ту нема ничег издиференцираног, па тако нема ни посебне наклоности за вас. Водолија је прави правцати камелеон који се труди да свакоме угоди и да се поред њега добро осећа.

Да бисте га боље упознали, морате проћи ову другу фазу: једног дана покаже незаинтересованост према нечему што вам се допада или ако изрази жељу која вама не одговара, то значи да је почео полако да се отвара.

Чак и тада ће настојати да вам удели само један део од онога што стварно мисли или осећа. Његова тенденција је да живи неколико живота одједном, по један за сваки амбијент, за сваку групу пријатеља или за свако од својих жеља или интересовања. Уколико желите да га видите стварно заљубљеног, мораћете да сачекате дан када ће бити спреман да вам се покаже цео, без икаквих цензура, са свих својих хиљаду лица и када вам буде испричао шта ради и како се осећа када није са вама.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО: