Пред нама је нова радна недеља, која ће бити веома разнолика. Понекад ће бити тешко донети одлуке, али уз помоћ савета руских астролога, сигурно ће бити бар мало лакше.

Па да погледамо, ко ће ове недеље – од 11. до 17. марта – доживети финансијски успех?

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Неопходно је обратити пажњу на знаке које ће Универзум послати ове недеље: са великим степеном вероватноц́е он ће рећи представницима овог знака како да побољшају своје материјално стање.

Бик

Представници овог знака ће схватити зашто се износ њихових хонорара недавно смањио анализирајући недавне професионалне активности - ако правилно изведете закључке биће вам лакше да исправите грешке и тиме призовете новац у свој живот.

Близанци 

Веома је важно да будете фокусирани на посао и да не дозволите да вам колеге одвлаче пажњу небитним стварима, које немају везе са материјом којом се бавите. Уколико то дозволите то ће негативно утицати на вашу финансијску ситуацију.

Рак

Ове недеље је препоручљиво извршити генерално чишћење куће, бацајући ствари које представници знака дуго нису користили: највероватније, нагомилани смеће омета ток финансијских токова.

Лав

Постоји велика вероватноћа да ћете упознати особу која вам може помоц́и у побољшању финансијске ситуације - можда ће од ње добити понуду да започну заједнички посао.

Девица

Пре него што потпишете документ који има важне финансијске импликације, требало би да пажљиво прочитате његов садржај—посебно ситно писмо.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Неопходно је одбити било какве финансијске трансакције, чак и ако на први поглед изгледају безначајне: ризик од њиховог потцењивања је превелик, што ће, заузврат, довести до материјалних губитака.

Шкорпија

Време је повољно за решавање било каквих финансијских питања: закључивање уговора и трансакција које треба да донесу профит, обраду кредита и зајмова - могу се брзо отплатити.

Стрелац

Звезде препоручују представницима знака да обрате максималну пажњу на професионалне и финансијске идеје које би им могле синути ове недеље - имају одличне изгледе.

Јарац

Финансијске трансакције које долазе ове недеље морају се третирати са опрезом, а још боље - ако је то, наравно, могуће - одложити их за неко друго, повољније време.

Водолија

Не би требало да се бавите радом на новом пројекту без пажљивог процењивања својих снага и способности, иначе постоји велика вероватноћа да ће представници знака изгубити више него што добију.

Рибе

Не треба да преносите своје претходно – могуће негативно – искуство на нови пројекат: наравно, морају се узети у обзир грешке из прошлости, али, највероватније, овога пута ће околности успешније.

БОНУС ВИДЕО: