Ко ће имати новца?

Фото: Профимедиа

 

 

Лав

Улазите у период у којем ће вам бити јасно како с ким сарађивати и како остварити профит. Чини се да је Универзум одлучио да вам отвори врата која воде до завидног успеха.

Девице

Кључ вашег успеха лежи у забави. Овог месеца треба да се препустите задовољствима која ц́е вас не само напунити енергијом, вец́ ц́е вам донети и изузетне могуц́ности.

Покушајте да се опустите, отпустите кочнице и прихватите слободу, и свет би ускоро могао да буде ваш. Послушајте инстинкт код прихватања пословних понуда и одређених корака у каријери и животу. Не тражите, само упијајте и дозволите себи да будете спонтани.

Рибе

Финансијски успех вам се смеши овог месеца јер ћете се моћи да се ослоните на своју интуицију и овог пута ће вас она упутити у правом смеру.

Можда је вријеме да проширите своје интересе и активности јер ћете тако добити нове, врло корисне информације. Само немојте да се оклизнете и почнете да сумњате у себе или да развијате сценарије који су данас далеко од могућих.

Ко неће имати среће с новцем у марту?

Фото: Профимедиа

 

 

Астролози упозоравају Овнове да не брзају са одлукама, и да поведу рачуна о финансијама, али већ крајем месеца све то ће се баш исплатити јер им стиже осетан прилив новца, те зато не спадају у оне који у марту неће имати среће, већ који треба да су опрезни, што смо морали да напоменемо.

Они који заправо треба да отворе четворо очију су Бикови. Астролози им саветују да обрате пажњу на ситна слова у уговорима и слично, или ако нешто потписују, као и да није време за било какве изазове и претерано трошење.

БОНУС ВИДЕО: