Певач је сада одлучио да у емисији код Огњена Амиџића проговори о овој немилој ситуацији, када је освануо и у свим новинама, због наводног дуговања и то од 50 евра.

Фото: Јутјуб принтскрин/ AmiG Show

 

- Свашта се писало о мени. Све је то део посла и ја то разумем јер се и новине морају продати, као што и ја "продајем" песме народу. Међутим, јако ме је повредила једна ситуација. Наиме, један дечко је разносио гардеробу. Била је то нека кинеска роба, безвезе нешто, и ја сам купио тренерку и патике за тенис за сина мог пријатеља - почео је излагање Миле.

- Међутим, њему је тренерка била мала, па сам том дечку тражио да ми донесу већу, а он је мене записао у своју свеску за 50 евра. Међутим, испоставило се да се он бавио и другим пословима, са дрогом. Ухватили су га на граници и на свим насловним странама је било да му је нађена свеска са мојим именом дужника у њој - додао је.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Mile Kitic

 

- Тужио сам све те новине и добио их на суду. Није ми било битно да то наплатим него да будем чист што се тиче те приче јер сам ја велики противник тога. Ружно је све то било. Елена је тада била мала и ишла у школу. Па, је л' требало неко дете да јој каже: "Тата ти је наркоман?!" - навео је Китић. 

- Још ја имам и ташту која верује у све што прочита. Зато сам тада реаговао, а за остало сам у фазону нека пишу шта год хоће. Знале су да ме заболе неке неистине и измишљотине, али сам свестан да морам да пређем преко тога - закључио је певач.