Марина увелико тражи стан у коју планира да се са сином Алексејем досели до краја године, а главни разлог за ову одлуку је, поред алиментације, и пословни ангажман.

Фото: Инстаграм принтскрин/gagic_marina

 


- Марина је прихватила пословну понуду да буде водитељка на једној телевизији са националном фреквенцијом. Она је понуду добила пре два месеца, али није била сигурна да је спремна да се пресели у Београд. Међутим, када је Дарко изјавио у суду да тражи дупло мању алиментацију за сина у односу на ћерку, и то само зато што он живи на селу, она је преломила и прихватила понуду - рекао је извор близак Гагићевој и додао:

- Она увелико тражи стан и припрема емисију. Новац јој је преко потребан јер су сви трошкови око детета спали на њу и њену породицу, док суд не донесе одлуку о висини алиментације. Поред тога, Дарко више неће имати изговор за смањење траженог износа за дете. -

Фото: Принтскрин Инстаграм/darkolazicofficial

 

Марина планира и да упише сина у вртић у Београду, почетком следеће године.

Марина је потврдила наводе.

- Истина је да тражим стан и да ћу се ускоро са сином преселити у Београд. Трошкови око Алексеја спали су на моју продицу, што не могу више да дозволим. Добила сам добру пословну понуду коју не смем да пропустим јер је питање да ли ће ми се више указати - :

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARINA GAGIC (@gagic_marina)

 

- Нисам о томе размишљала када сам доносила одлуку. Познавајући га, он опет наћи неки разлог да тражи смањење алиментације. Али све то иде њему на душу, једног дана ће свом детету сам морати да објасни зашто је правио разлику између њега и његове сестре и то ће му бити већа казна од сваке судске одлуке. - рекла је Марина на питање да ли је на ту одлуку имао утицај Дарков захтев за смањење алиментације због тога што Алексеј живи на селу.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARINA GAGIC (@gagic_marina)

 

Марина ће радити емисију која се бави кувањем, а управо је то нешто што су она и Дарко заједно радили док се нису разишли. Снимци су се могли видети на Јутјубу, али не и на телевизији.

Подсетимо, Марина и Дарко сукобили су се на другом рочишту у Основном суду у Руми након што је он тражио да се алиментација дупло умањи у односу на износ који даје за ћерку Лорену зато што што Алексеј живи на селу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".