О њиховој љубави још тада је говорио дует који су заједно снимили под називом “Сунце сја, трава мирише”.

Фото: Д.Мишић

 

 

- Био је упоран и једном ме је на аеродрому дочекао са цвећем. Тада је почело све - открила је Беби једном приликом.

- То је било једно врло весело друштво, отприлике десетак људи. И били смо луди као пушка, свих десет. Увек је било неке лове, није било важно јесам ли зарадио ја, или Беби, или неко трећи. Живели смо на врло високој нози све до рата. Живели смо интензивно, лепо, узбудљиво, авантуристички. Нисмо тада знали како је то добро. И онда смо све зезнули. Престала је комплетна комуникација, животи иду даље и то је то - испричао је Масимо у једном интервјуу.

Разлог за раскид многи никада нису разумели. Међутим, у емисији “Сценирање”, Беби је изјавила да је он фантастичан музичар, гитариста и певач, а уз дозу сарказма, додала је да је одличан и као глумац. Завршетак приче о романси са Масимом, закључила је реченицом:

- Нисмо могли да постигнемо и глуму, и љубав, и музику и тако неке ствари - насмејала се Беби.

Из тога се може закључити да познати хрватски уметник вероватно није био искрен према Беби јер га је назвала и “глумцем”. Иако певачица то није директно рекла, било је и више него очигледно на шта алудира.

Након приче о Масиму, наставила је да са много љубави говори о свом садашњем суругу, Алекси, за ког је рекла да је диван и да га је сам Бог послао.

Фото: Никола фифић

 

 

Беби Дол, аутентична и харизматична личност са наше музичке сцене, често је била несхваћена због својих ауторских песама, за које су тада многи говорили да су испред тадашњег времена као што је и она сама због своје необичне личности.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".