У центру ове приче јесу водитељ Џими Кимел и глумица Ема Стоун којој је синоћ припао Оскар за најбољу глумицу ("Поор тхингс") што је друго признање које јој је доделила Америчка академија за науку и уметност.

Фото: Профимедиа

 

 

Подсетимол, ову награду добила је и 2016. за улогу у филму "Ла ла ланд". Шта је то познато ТВ лице рекло па се глумица изнервирала, како многи оцењују?

"То су сви делови "Поор тхингс" које смемо да да прикажемо на ТВ-у", рекао је Џими Кимел на додели "Оскар 2024", алудирајући на голе сцене које је Ема Стоун снимила у том филму.

Гледаоци истичу да је Ема након те опаске рекла супругу Дејву Мекарију: "Он је кретен". Многи се слажу са тиме да је то изговорила па истичу: "И ја сам то приметио/ла".

Ту су и они који тврде супротно: "То апсолутно није оно што кадар са доделе Оскара приказује", "Не покушавајте да читате с усана ако немате све што је рекла", “Људи само стварају свој наратив. Не можете са сигурношћу да кажете шта је рекла".

Има и оних који истичу да је Кимел био у праву јер филм обилује интимним сценама.

Фото: Профимедиа

 

 

Глумица Ема Стоун појављује се у изузетно експлицитним сценама у филму "Поор тхингс". Говорила је о том делу своје улоге која јој је донела бројне награде, између осталих и Златни глобус. У црнохумористичном- научнофантастичном филму из 2023. редитеља Јоргоса Лантимоса и сценаристе Тонија Мекнамаре глуми Белу Бакстер односно Викторију Блесингтон, младу жену коју је научник оживео након што је себи одузела живот. Након тога је побегла са развратним адвокатом и упустила се у авантуру самоспознаје.

Ема Стоун рекла је да није било изазовно снимати сцене секса. "На неки начин, то је био најлакши део јер је био кореографски". Објаснила је шта је било теже: "Смишљати како да понесеш или поједеш 60 португалских колача, чији је први залогај изврстан, али на крају стварно желиш да се исповраћаш".

Ема се на малом екрану појављује нага, а сцене секса покренуле су бројне коментаре. Она је напоменула шта је било теже снимати од таквих кадрова: "Или да први пут види смрт и распадање... много је изазовније од голотиње, што је једино за шта ме људи питају".

Фото: Профимедиа

 

 

Филм је заснован на истоименом роману Аласдира Греја из 1992. године. У филму играју и Маркл Рафало, Вилем Дафо, Криостофер Абот, Рами Јусеф и Џерод Кармајкл.

"Секс је очигледно велики део њеног искуства и њеног развоја као што је, мислим, за већину људи у животу. Али за њу је то један од многих аспеката уз њено откриће хране или филозофије, путовања и плеса. Секс је још један аспект", поручила је Ема Стоун, преноси Пеопле.

БОНУС ВИДЕО: